Mbytjet “gjunjëzojnë” Klosin: Nuk funksionon roja bregdetare

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 2 months ago
Log in now!
Ministri i Mjedisit dhe Turizmit-bizneseve: Vensdosni roje bregdetare, ju detyron ligji!
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al