Të rinjtë e rajonit, mbështetje nga Franca dhe Gjermania

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 11 months ago
Log in now!
Ambasadoret gjermane dhe franceze: RYCO i vetmi rezultat i prekshëm i Procesit të Berlinit
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al