Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 774 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

Olimpiacosi, Besnik Hasi me “dorë të hekurt” dhe ndaj shqiptarëve

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 6 months ago
Log in now!
Hasi ka larguar nga skuadra edhe talentin me orgjinë shqiptare Qazim Lacin
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al