Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 802 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

“Ethet e minjve”, shënohet viktima e parë në Shqipëri

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 9 months ago
Log in now!
Sëmundja përhapet nga brejtësit dhe transmetohet përmes ushqimit
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al