PD denoncon testimin në fshehtësi të magjistratëve

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 4 months ago
Log in now!
Deputeti Strazimiri: PD nuk do të njohë asnjë proces jo transparent dhe të ndikuar politikisht
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al