Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 774 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

Bllokimi i kamionëve, a qëndrojnë argumentet e policisë?

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 1 week ago
Log in now!
Si e ka protokolluar Policia aktin e Bllokimit dhe sanksionet për shoqërinë Trans Shped
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al