Drejtësia e munguar, kriminalitet i shumuar

360x202

 

480x270

 

576x324

 

720x405

 

1080x608

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 1 year ago and already has 3041 views!
Log in now!
Investigimi - Kur drejtësia bëhet palë me shkelësit e ligjit dhe nuk bën detyrën e saj, kriminaliteti jo vetëm shtohet por edhe përshkallëzohet duke i bërë dëm më të madh qytetarëve. Shpesh hasim raste të tilla skandaloze. Një të tillë kemi përgatitur edhe në kronikën në vazhdim, ku do të njiheni me një rast të paprecedentë kur drejtësia trimëron kriminelin, i cili përsërit në disa shkallë veprat penale.
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al