Rrëzohet plani urbanistik i qeverisë dhe Bashkisë së Himarës, banesat nuk do të prishen

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 6 hours ago
Log in now!
Sipas mediave greke në marrjen e ketij vendimi ka ndikuar presioni i ambasadës greke në Tiranë
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al