Grabiten me armë banka në Tiranë dhe “Exchange” në Fier

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 6 months ago
Log in now!
Fier, gjatë grabitjes plagoset rëndë me armë një person
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al