Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 774 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

Sotiraq Filo në Zululand: Në drejtim të infrastrukturës Korca është qyteti më i kompletuar në Shqipëri, por ka dy probleme; problematika e punësimit dhe strehimi social

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 12 months ago and already has 5007 views!
Log in now!

Advertising

Mundësuar nga mcn.al