Banorët e Himarës flasin për pronat dhe Greqinë

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 8 months ago
Log in now!
“Pronat i kemi blerë me lira. OK për planin rregullues, po dëmshpërblimi?”
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al