Bllokimi i kamionëve, a qëndrojnë argumentet e policisë?

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 5 months ago
Log in now!
Si e ka protokolluar Policia aktin e Bllokimit dhe sanksionet për shoqërinë Trans Shped
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al