Qeveria, 2.3 miliardë lekë humbje nga depozitat në valutë

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 6 months ago
Log in now!
Raporti i KLSH zbulon se gjatë vitit 2016 depozitat në euro dhe dollarë i shkaktuan humbje buxhetit të shtetit
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al