Baza ajrore në Kuçovë, NATO zbulon projektin: Investime nga 29 shtete aleate

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 1 month ago
Log in now!
Zëdhënësi i NATO-s Piers Cazalet: Ndërhyrje në infrastrukturë dhe bazat e furnizimit me karburant
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al