Veriu i Shqipërisë përfshihet nga reshjet e para të dëborës

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 9 months ago
Log in now!
Në Kukës dëbora arrin në 4 cmn, në rajonin e Valbonës dhe Qaf Shllaku rreth 30 cm
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al