Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 802 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

KLSH: Në Shqipëri nuk garantohet siguria dhe cilësia e barnave

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 9 months ago
Log in now!
“Ligji i barnave, katër vite jofunksional, për mungesë të akteve nënligjore”
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al