Hetimet e AK, bankat dhe celularët, mungesë konkurrence

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 6 months ago
Log in now!
Rekord hetimesh të hapura për tregjet gjatë vitit 2017. Sipas raportit të AK, ka miliona lekë gjoba të pavjela
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al