Arapaj, fshati i lënë pas dore nga pushteti

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 4 months ago
Log in now!
Fshati në afërsi të rrugës së vjetër Tiranë-Durrës, pa ujë dhe pa kanale kulluese
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al