Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 802 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

INSTAT: Në 5 vjet kemi humbur 16 ha pyje dhe kullota

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 10 months ago
Log in now!
Shkak, zjarret dhe shpyllëzimi
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al