Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 802 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

Romët, thirrje para Kryeministrisë në ditën e tyre

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 1 year ago
Log in now!
Organizatat rome bëjnë apel tu jepet mundësi për punë, strehim dhe arsim
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al