KLD “shpëton” gjyqësorin, do të emërojë magjistratët e rinj

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 2 months ago
Log in now!
Pr/ligji: Vendim do të jetë në fuqi deri në ngritjen e KLP dhe KLGJ
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al