Marrëveshja me Gjermaninë, njihen pensionet

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 12 months ago
Log in now!
Bushati jep lajmin e mirë për shqiptarët në Gjermani dhe anasjelltas
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al