ILDKPI: Mbi 50% e gjyqtarëve dhe prokurorëve, me probleme

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 2 months ago
Log in now!
Kreu i ILDKPI, Shkëlqim Ganaj: Në 2019, mbesim pa Gjykatën e Apelit
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al