Much Nano's Show - Një vështrim kritik e parodizues mbi fetë monoteiste

360x202

 

480x270

 

576x324

 

720x405

 

1080x608

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 1 year ago and already has 2564 views!
Log in now!
Gazetari dhe analisti Mustafa Nano, prezanton “Much Nano’s Show”, një refleksion mbi doktrinat fetare, ku ndërthuret komedia dhe kritikat miqësore, pa nota fyese dhe ironie. Një 'stand up comedy' plot energji, që vjen fill pas jehonës së librit 'Pax Albanica'.
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al