GOL! Harry Kane shkurton rezultatin pas një asisi perfekt të Delle Alli dhe i vetëm përballë Buffon e dërgon topin në fund të rrjetës

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 7 months ago
Log in now!
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al