Rruga Tiranë-Durrës, banorët paralajmërojnë protestë

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 4 months ago
Log in now!
Rruga e vjetër Tiranë-Durrës po dëmton bizneset dhe punën e banorëve të shumë fshatrave
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al