Trump: E shkarkova Michael Flynn pasi gënjeu FBI-në

640x360

 

854x480

 

1280x720

Log in now!
Log in now!
Publikuar nga tematv 9 months ago
Log in now!
“Nuk ka pasur marrëveshje të fshehtë mes fushatës presidenciale dhe Rusisë”
Tags: 

Advertising

Mundësuar nga mcn.al