Error message

Notice: Undefined offset: 1 in drupal_settings_initialize() (line 774 of /home/ekranet/public_html/includes/bootstrap.inc).

Casting

TEMA TV eshte ne kerkim te talenteve te reja per prezantues\e dhe spiker\e .

Te interesuarit \at te dergojne CV me foto( +2-3 foto te tjera) ne adresen e emailit :[email protected] .

Mund√ęsuar nga mcn.al